Monday, April 13, 2015

វិធីធ្វើត្រសក់ត្រាំទឹកខ្មេះ



គ្រឿងផ្សំ
- ត្រសក់
- ប្រេងប៉ូយកាក់
- ទឹកខ្មេះ
- ស្ករ

របៀបធ្វើ
ត្រសក់​ត្រូវ​លាង​ឲ្យ​ស្អាត រួច​ចាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ឡ ឬពាងធំមួយ តែ​មិន​ត្រូវ​កាត់​កន្ទុយ ឬ​ក្បាល​ត្រសក់​ចោលទេ។ ចាក់​ទឹក​ខ្មេះ​ចូល​ពាង​ឲ្យ​លិច​ត្រសក់​ល្មម។គ្រប់​គម្រប់​និង​ទុក​ក្នុង​បន្ទប់​ដែល​មាន​សីតុណ្ហភាពស​មរម្យ​រយះ​ពេល ៦ សប្តាហ៍។ ក្រោយ​ចាក់​ត្រសក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​កន្ត្រង​មិន​បាច់​លាង ហើយ​ចាប់​ផ្តើម​កាត់​ក្បាល​ត្រសក់​សង​ខាង និងចិត​វា​ជា​ចំណិតៗ ឬ​ពុះ​វា​ជា​ពីរ។ ដាក់​ចំណិត​ត្រសក់ ដែល​បាន​ចិត​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ក្រល​កញ្ចក់​វិញ​ដោយ​ដាក់​​ស្ករ​បន្ថែម​ចូល​ជាមួយ។ អនុវត្តន៍​ធ្វើ​បែប​នេះ​ដដែល​រហូត​ដល់​អ្នក​ប្រើ​ត្រសក់​នេះ​អស់ បន្ថែម​ខ្លិន​ឈ្ងុយ​ដោយ​ប្រេង​ប៉ូយ​កាក់ (ផ្កាចន្ទគ្រឿង​ទេស​សម្រាប់​បន្ថែម​ខ្លិន )។ យក​ស្លាប​ព្រា​ទៅ​កូរ​អង្រួន​ក្រឡ​នោះ​យ៉ាង​ហោច​ណាស់ ៤ ដង​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ ដើម្បី​ឲ្យ​ស្ករ​ដែល​អ្នក​ដាក់​ចូល​ទៅ​រលាយ​បាន​ល្អ ក្រោយ​មក​ទុក​ចោល​រយៈ​ពេល ២ ឬ ៣ ថ្ងៃ​ជា​ការ​ស្រេច៕

ដោយ៖ សំអន

No comments:

Post a Comment