Monday, April 13, 2015

នំដុតស្នូលសាច់ក្រក


គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ក្រក
- ម្សៅនំ
- ពងទា
- ដំឡូង
- ម្រិច
- អំបិល

របៀបធ្វើ
ចម្អិន​សាច់​ក្រក​រហូត​ទាល់​តែ​ឆ្អិនល្អ បន្ទាប់​មក​បង្ហូរ​ខ្លាញ់​ដែល​លើស​ចោល។ វាយ​ពងទាម្សៅសម្រាប់​អាំង ព្រម​ទាំង​ដំឡូង​ជា​មួយគ្នា។ បន្ទាប់មក​បន្ថែម​សាច់​ក្រក​ឆ្អិន ​​ហ្វ្រូម៉ា​ និង​ស៊ុទ្ធ​ដែល​លាយ​បញ្ចូល​គ្នា​ដោយ​ស្លា​ព្រា​ធំមួយ។ បន្ថែម​អំបិល និងម្រេចប ន្ទាប់​មក​ធ្វើការ​ភ្លក់។ ចាក់​ម្សៅ​នំ​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ចាន​ធំ​មួយ​ រួច​ដុត​រយះ​ពេល ៣០ នាទី ឬ​រហូត​ដល់​មាន​អារម្មណ៍​ថា​ឈ្ងុយ​ជា​កា​ស្រេច៕

ដោយ៖ សំអន
 

No comments:

Post a Comment