គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ក្រក- ម្សៅនំ
- ពងទា
- ដំឡូង
- ម្រិច
- អំបិល
ចម្អិនសាច់ក្រករហូតទាល់តែឆ្អិនល្អ បន្ទាប់មកបង្ហូរខ្លាញ់ដែលលើសចោល។ វាយពងទាម្សៅសម្រាប់អាំង ព្រមទាំងដំឡូងជាមួយគ្នា។ បន្ទាប់មកបន្ថែមសាច់ក្រកឆ្អិន ហ្វ្រូម៉ា និងស៊ុទ្ធដែលលាយបញ្ចូលគ្នាដោយស្លាព្រាធំមួយ។ បន្ថែមអំបិល និងម្រេចប ន្ទាប់មកធ្វើការភ្លក់។ ចាក់ម្សៅនំចូលទៅក្នុងចានធំមួយ រួចដុតរយះពេល ៣០ នាទី ឬរហូតដល់មានអារម្មណ៍ថាឈ្ងុយជាកាស្រេច៕
No comments:
Post a Comment