គ្រឿងផ្សំ
- ក្រដាស់សម្រាប់ដុតនំ ១ សន្លឹក
- ចេក និងទឹកសូកូឡា
វិធីធ្វើ
យកក្រដាស់សម្រាប់ដុតនំមកក្រាលទុកមួយអន្លើ។ បកសំបកចេកចេញបន្ទាប់មកកាត់ជាពីរ ទុកលើក្រដាស់សម្រាប់ដុតនំដែលបានរៀបទុកនោះដោតឈើចូលទៅក្នុងចេករួចទុកក្នុងទូទឹកកករយះពេល២០ នាទី។ បន្ទាប់មកយកចេកមកជ្រលក់ក្នុងទឹកសូកូឡាឲ្យពេញតាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នកបន្ទាប់មកក្លាសេក្នុងទូទឹកកករយះ ៤៥ នាទីបន្ថែមទៀតជាការស្រេច៕
ដោយ៖ សំអន
No comments:
Post a Comment