គ្រឿងផ្សំ
- ប៊ឺ- ខ្ទឹមបារាំង ១ ផ្លែ
- ប៉េងបោះ ៣ ផ្លែ(ពុះជា២យកគ្រាប់ចេញ)
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
- អំបិល
- ម្រិច
- ក្រូច ១ ជំនិត
- ប្រេង
- សាឡាដ
- ទឹកក្តៅល្មម...
របៀបធ្វើ
១. ដាក់ប៊ឺចូលទៅក្នុងកូនចានហើយចាកទឹកក្ដៅចូលទៅក្នុងប៊ឺប្រហែល ១/៤ នៃប៊ឺ បន្តិចម្ដងៗ ។ រួចទុកចោលរយៈពេល ១៥ នាទី។
២. ចាក់ប៊ឺចូលទៅក្នុងកន្ដ្រង ដើម្បីច្រោះយកទឹកដែលអ្នកបានចាក់ន្ថែមនោះចេញមក។បន្ថែមនូវជីវ៉ាន់ស៊ុយចូលបន្តិចដើម្បីឲ្យមានក្លិនឈ្ងុយ។
៤. ផ្សំប្រេងអូលីវ ទឹកក្រូចឆ្មា អំបិល និងម្រេចមួយកូនចាន ដោយកូរបញ្ចូលគ្នាឲ្យសប។
៣. ចាក់ប៊ឺចូលទៅក្នុងចានគោមមួយ រួចបន្ថែមខ្ទឹមបារាំងកូរវាឲ្យសបល្អ។ ស្រោចពីលើសាឡាដ ហើយចាប់ផ្តើមញាត់បញ្ចូលទៅក្នុងប៉េងប៉ោះជាការស្រេច៕
ដោយ៖ សំអន
No comments:
Post a Comment