Monday, April 13, 2015

នំដុតស្នូលទឹកស៊ីរ៉ូ


គ្រឿងផ្សំ
- ស្ករសរចំនួន ៣ ពែង
- ស្ករសរចំនួន ២ ពែង
- ទឹកស៊ីរ៉ូ(ធញ្ញជាតិពណ៌ក្រមៅ) ២ ស្លាបព្រា
- ទឹកសុទ្ធ ២ ពែង
- សារធាតុបន្លែ ២ ស្លាបព្រា
- បន្ថែមរស់ជាតិ vanilla២ ស្លាបព្រា
- នំដែលមានប្រហោង.

របៀបធ្វើ

ច្របល់ស្ករទាំងអស់ ទឹក​ស៊ីរ៉ូ ទឹក​សុទ្ធ សារ​ធាតុប​ន្លែ ចូល​ទៅ​ក្នុង​កូន​ឆ្នាំង​តូច ១ ហើយ​ចម្អិន​វា​ក្នុង​កំដៅ​ក្ដៅ​ល្មម​រហូត​ដល់​ស្ករ​លាយ​អស់។ នៅ​ពេល​បន្ថយ​កម្ដៅ​ឲ្យ​ល្មម ហើយ​រម្ងាស់​រយៈ​ពេល ១០ នាទី ធ្វើ​ការ​កូរ​យូរៗ​ម្ដង​រហូត​ដល់​ខាប់​អន្ធិលៗ​រួច​ដាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុងនំ៕

ដោយ៖ សំអន

No comments:

Post a Comment