គ្រឿងផ្សំ
- ស្ករសរចំនួន ៣ ពែង
- ស្ករសរចំនួន ២ ពែង
- ទឹកស៊ីរ៉ូ(ធញ្ញជាតិពណ៌ក្រមៅ) ២ ស្លាបព្រា
- ទឹកសុទ្ធ ២ ពែង
- សារធាតុបន្លែ ២ ស្លាបព្រា
- បន្ថែមរស់ជាតិ vanilla២ ស្លាបព្រា
- នំដែលមានប្រហោង.
របៀបធ្វើ
ច្របល់ស្ករទាំងអស់ ទឹកស៊ីរ៉ូ ទឹកសុទ្ធ សារធាតុបន្លែ ចូលទៅក្នុងកូនឆ្នាំងតូច ១ ហើយចម្អិនវាក្នុងកំដៅក្ដៅល្មមរហូតដល់ស្ករលាយអស់។ នៅពេលបន្ថយកម្ដៅឲ្យល្មម ហើយរម្ងាស់រយៈពេល ១០ នាទី ធ្វើការកូរយូរៗម្ដងរហូតដល់ខាប់អន្ធិលៗរួចដាក់ចូលទៅក្នុងនំ៕
ដោយ៖ សំអន
No comments:
Post a Comment