Saturday, April 18, 2015

ពោតចំហុយគ្រឿង


គ្រឿងផ្សំ
- ពោត
- ម្ទេស
- ប្រេងអូលីវ
- ទឹកខ្មេះ
- ប្រេងខ្យង
- អំបិល
- ស្លឹកខ្ទឹម
- ដំឡូងម៉ត់

វិធីធ្វើ
ច្របល់​គ្រាប់​ពោត, ម្ទេស, ប្រេងអូលីវ,ដំឡូង, ទឹកខ្មេះ, ប្រេងខ្យង និង​អំបិល​ក្នុង​ចាន​គោម​មួយ ហើយ​រក្សារ​ទុក​ក្នុង​ទូ​ចំហុយ ឲ្យ​បាន​រយៈ​ពេល​មួយ​ម៉ោង​យ៉ាង​តិច បន្ថែម​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ពី​លើ​ជា​ការ​ស្រេច៕
 

ដោយ៖ ស្រីអន

No comments:

Post a Comment