គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់ ៥០០ក្រាមកាប់ជាដុំៗ
- សាឡាដសង ២៥០ក្រាមកាត់ប្រហែល២ថ្នាំងដៃ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ២ដើមហាន់
- ដុំស៊ុប ១ដុំ
- ស្ករស បន្តិច
- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ១ចិប
- ម្រេច ដាក់តាមការចូលចិត្ត
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ហ៊ាប៊ី យាហ៊ឺហាន់ ១០០ក្រាម ត្រាំទឹក
វិធីធ្វើ
១. ជាដំបូងត្រូវដាក់ឆ្នាំងដាំទឹក នៅពេលដែលទឹកពុះបង់ ខ្ទឹមស ហ៊ាប៊ី យាហ៊ឺទុកមួយភ្លេតចាំដាក់សាច់មាន់ចូល។
២. មួយសន្ទុះក្រោយមកពេលទឹកពុះដាក់ដុំស៊ុប, ទឹកត្រី, អំបិល, ប៊ីចេង, ស្ករស និងម្រេច រួចហើយទុកឲ្យវាចេញរស់ជាតិ។
៣. ភ្លក់មើលតាមការចូលចិត្ត បន្ទាប់មកដាក់សាឡាដសង និងជីវ៉ាន់ស៊ុយចូលពេលនោះអ្នកអាចញ៉ាំវាបានហើយ៕
No comments:
Post a Comment