ឆាខ្ញីសាច់គោ
របៀបទី១៖
- ខ្ញីដែលហានរួចត្រូវច្របាច់អំបិល ហើយលាងទឹកឲ្យស្អាត
- ដាក់ខ្ទះឲ្យក្កៅល្អ ហើយចាក់ប្រេងឆាបន្តិច បន្ទាប់មកចាក់ខ្ញីចូលមុនគេ
- នៅពេលខ្ញីក្រៀមហើយ ដួសទុកមួយអន្លើ ហើយសឹមចាក់ប្រេងឆាចូលដាក់ខ្ទឹមសដាក់សាច់គោចូល
*ចំណាំៈ គ្រឿងទេសដែលត្រូវដាក់មុនគេគឺទឹកត្រី ដើម្បីឲ្យម្ហូបឆាមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ពិសារ។
ត្រូវប្រើជាមួយស្ករត្នោតដើម្បីកុំឲ្យភ្លាវ!
- ដាក់ប៊ីចេងចូល ច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ហើយចាក់ខ្ញីចូលដួសដាក់ចាន បន្ទាប់មករោយស្លឹកខ្ទឹមពីលើជាការស្រច!
របៀបទី២៖ សម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តបន្លែស្រស់ ហើយអាចញ៉ាំហិរបាននោះ ត្រូវអនុវត្តន៍តាមវិធីទី២
មិនខុសពីវិធីទី១ ប៉ុន្មានឡើយ គឺខុសត្រង់តែការឆាសាច់គោមុនប៉ុណោះ បន្ទាប់មកធ្វើដូចរបៀបទី១
ដែរ។
No comments:
Post a Comment