របៀបធ្វើ៖
១. ចិតបន្លែ លាងទឹកអោយស្អាត រួចដាក់ហាលថ្ងៃមួយស្របក់ដើម្បីអោយស្រស់ទឹក ទើបលើកចូលផ្ទះ។
២. ដាំទឹកមួយឆ្នាំង ដាក់ មើមខ្ញី អំបិល ស្ករ និង ទឹកខ្មេះ ហើយភ្លក្សថែមថយ តាមចំណូលចិត្ត។ ពេលពុះ លើកចុះពីភ្លើងទុកអោយក្តៅឧណ្ហៗ។
៣. យកបន្លែច្រកដបមានគម្រប តម្រៀបអោយស្អាត។
៤. យកទឹកស្ករអំបិលរំងាស់ នោះ ទៅចាក់នៅលើបន្លែក្នុងដប រួចហើយបិទមាត់កែវ អោយជិតដាក់ហាលថ្ងៃរហូតចេញជាតិជូរល្មម៕
No comments:
Post a Comment