Monday, April 6, 2015

ជ្រកផ្កាខាត់ណា

របៀបធ្វើ៖
១. ចិតបន្លែ លាងទឹកអោយស្អាត រួច​ដាក់ហាល​ថ្ងៃមួយស្របក់ដើម្បី​អោយ​ស្រស់ទឹក ទើប​លើក​ចូលផ្ទះ។
២. ដាំទឹក​មួយ​ឆ្នាំង ដាក់ មើម​ខ្ញី អំបិល ស្ករ និង ទឹកខ្មេះ ហើយភ្លក្ស​ថែម​ថយ តាម​ចំណូលចិត្ត។ ពេលពុះ លើក​ចុះពីភ្លើង​ទុកអោយ​ក្តៅឧណ្ហៗ។
៣. យក​បន្លែ​ច្រកដប​មាន​គម្រប តម្រៀបអោយស្អាត។
៤. យកទឹកស្ករអំបិលរំងាស់ នោះ ទៅចាក់នៅលើបន្លែក្នុងដប រួចហើយ​បិទមាត់​កែវ អោយ​ជិត​ដាក់ហាលថ្ងៃ​រហូតចេញ​ជាតិជូរ​ល្មម៕

No comments:

Post a Comment