Monday, April 6, 2015



តុងយាំ បង្កង


គ្រឿងផ្សំ៖

បង្កង​ ផ្សិតចំបើង គល់ស្លឹកគ្រៃ ខ្ញីហាន់ ស្លឹកគ្រៃ ទឹកដោះគោឆៅ ទឹកក្រូចឆ្មារ ម្ទេស ជីវ៉ាន់ស៊ុយ

វិធីធ្វើ៖

ដំាទឹកឱ្យពុះ ហើយដាក់ខ្ញី ស្លឹកគ្រៃ  រហូតទឹកពុះម្តងទៀដាក់បង្កង និង ផ្សិតចូល


រួចស្ងោរ ឱ្យឆ្អិន ទើបដាក់ទឹកត្រីកោះកុង ទឹកដោះគោឆៅចូល កូររហូតដល់ពុះម្ដង


ទៀត  ទើបដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ  និង ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយចូល ជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment