តុងយាំ បង្កង
គ្រឿងផ្សំ៖
បង្កង ផ្សិតចំបើង គល់ស្លឹកគ្រៃ ខ្ញីហាន់ ស្លឹកគ្រៃ ទឹកដោះគោឆៅ ទឹកក្រូចឆ្មារ ម្ទេស ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
វិធីធ្វើ៖
ដំាទឹកឱ្យពុះ ហើយដាក់ខ្ញី ស្លឹកគ្រៃ រហូតទឹកពុះម្តងទៀតដាក់បង្កង និង ផ្សិតចូល
រួចស្ងោរ ឱ្យឆ្អិន ទើបដាក់ទឹកត្រីកោះកុង ទឹកដោះគោឆៅចូល កូររហូតដល់ពុះម្ដង
ទៀត ទើបដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ និង ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយចូល ជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment